Achterhoekse gastvrijheid voor een onvergetelijk verblijf

0575 551312
 

Wilt u meteen reserveren? Een tafel of een kamer? Bel ons op 0575 55 13 12 of ga naar de pagina RESERVEREN

page banner

Over ons

Achterhoekse gastvrijheid. Het is ons met de paplepel ingegoten!

Over ons

Welkom bij Hotel Bakker gelegen in de prachtige Achterhoek.
In ons bedrijf beleeft u Gastvrijheid sinds 1945!

Bij hotel Bakker in Vorden in de Achterhoek bent u verzekerd van een onvergetelijk verblijf! Ons bedrijf ligt midden in het acht kastelendorp Vorden. Het monumentale pand, met de prachtig aangelegde tuin met fontein en terrassen, herbergt de gastvrijheid van een echt familiehotel.

Naast ons restaurant en hotel herbergen wij tevens een nostalgische gelagkamer die inmiddels 60 jaar onveranderd is gebleven. Deze ontmoetingsplek zonder muziek is de perfecte locatie voor een kopje koffie, een borreltje, een aperitief voor u gaat dineren, maar ook om lekker ongestoord aan de stamtafel een krant te lezen. Onze enthousiaste staf staat graag voor u klaar, en onze gerenommeerde keuken verwezenlijkt uw culinaire fantasieën.

Voor ieder seizoen hebben wij onze specialiteiten waaronder in het voorjaar onze uitgebreide aspergekaart en in de herfst en winter onze gerenommeerde wildkaart.

Bekijk hier wat we zoal in huis hebben:

  • Sfeervolle bar
  • Restaurant met specialiteiten
  • Zalen en afzonderlijke ruimtes
  • Proeverij lokaal
  • Partner van Happen en Trappen

 

Iets bijzonders

Iets op maat? Voel u ook thuis bij Bakker in Vorden en laat ons uw wensen weten. Daar waar wij kunnen maken wij een programma op maat voor u. Of dit nu een zakelijke of prive aangelegenheid is, wij hebben diverse activiteiten in ons assortiment dat een verrassende aanvulling kan zijn op uw verblijf bij ons.

Iets op locatie? Dankzij onze jaren ervaring in catering kunnen wij onze kwaliteit op locatie leveren. Van tenten verhuur tot kerstdiners, u kunt rekenen op een totaal pakket aan service en kwaliteit. Wij nemen u de hele organisatie uit handen. Van tent, tafels, stoelen, decoratie tot de allerlekkerste hapjes en gerechten. Bel ons gerust, wij denken graag met u mee.

 

Ons team bestaat o.a. uit

 

Kari

Waitress

Mark kalaway

Waiter

Mark Freeman

Chef

Alex Morgan

Chef