Achterhoekse gastvrijheid voor een onvergetelijk verblijf

0575 551312
 

Wilt u meteen reserveren? Een tafel of een kamer? Bel ons op 0575 55 13 12 of ga naar de pagina RESERVEREN

page banner

Geschiedenis

Van generatie op generatie...

Geschiedenis

Hotel Bakker is een echt familiebedrijf dat in 2015 haar 70 jarige bestaan heeft gevierd.
In oktober 1945 namen Henny en Willem Bakker hotel Het Wapen van Gelderland over van de familie Jansen. Willem Bakker kreeg later ook de bijnaam ‘Haantjes-Willem’ vanwege de vele haantjes die werden geserveerd. Het hotel kreeg al snel een andere naam want het Wapen van Gelderland klonk niet echt lekker. Het hotel werd in de volksmond ook al snel Bakker, simpelweg naar de familie genoemd.

Klaas en Loke Bakker namen het bedrijf meer dan veertig jaar geleden over en inmiddels staat de derde generatie: dochter Liesbeth en haar man Jeroen Geubels aan het roer.

Het horecabedrijf geniet bekendheid in de wijde omgeving. De haantjes en de grote variëteit aan wildgerechten zijn wel heel bekend.
Het bedrijf is de laatste jaren steeds aangepast aan de vraag van de gasten. Zo zijn er hotelkamers  bijgebouwd en ook in het pand zelf worden ieder jaar veranderingen doorgevoerd.

De tijdloze, gemoedelijke sfeer van het pand is onveranderd net als de gastvrijheid. Liesbeth: “Zo is het altijd geweest en zo zal het ook altijd blijven!”