Achterhoekse gastvrijheid voor een onvergetelijk verblijf

0575 551312
 

Wilt u meteen reserveren? Een tafel of een kamer? Bel ons op 0575 55 13 12 of ga naar de pagina RESERVEREN

page banner

Omgeving

Kastelen bezoeken, wandelen, fietsen, klootschieten, koetstochten maken, het kan hier allemaal...

Omgeving

Vorden is gelegen midden in de bosrijke omgeving die de Achterhoek te bieden heeft, buiten het Pieterpad dat door Vorden loopt zijn er nog tal van andere fiets- en wandelroutes voor ieder wat wils van 5 kilometer tot zo ver u zelf wenst.

Klootschieten is een Achterhoekse balsport die uitermate geschikt is om met een groep te doen, jong en oud kan er aan meedoen. Wij verzorgen uw klootschieten inclusief een picknick of een borreltje temidden van de prachtige natuur. Klik hier voor meer informatie.

Ook kunnen wij voor u een middag kleiduivenschieten organiseren onder begeleiding en vergezeld van een hapje en drankje. Vindt u het leuk om eens een keer in een authentieke koets een rit te maken door de Achterhoek? Wij beschikken over diverse prachtige rijtuigen en hebben voor u een mooie route uitgestippeld langs de Acht Kastelen van Vorden.

Voor de golfers is er ook genoeg om hun hart op te halen. Vorden is gesitueerd tussen 2 parchtige 18-holes banen, te weten ‘t Zelle te Hengelo en De Graafschap te Lochem.