Achterhoekse gastvrijheid voor een onvergetelijk verblijf

0575 551312
 

Wilt u meteen reserveren? Een tafel of een kamer? Bel ons op 0575 55 13 12 of ga naar de pagina RESERVEREN

page banner

Sportief

Sportief

Op deze pagina treft u een greep uit de grote variëteit aan activiteiten. Mocht u een sportiviteit misschien, vraag het ons en wij informeren u verder over de mogelijkheden.

Koets & Klootschieten
Ontvangst: € 4.75 p.p.
Ontvangst bij Hotel Bakker met 2 kopjes koffie of thee vergezeld met een Vordense Zwanehals.

Koetsenrit: € 15.00 p.p.p.u.
Aansluitend kunt u een rit maken met een van onze authentieke rijtuigen door de bosrijke omgeving van Vorden. Onze koetsenritten zijn standaard een uur, indien u langer wenst dan is dit mogelijk in overleg. Voor de koetsenrit geldt een minimaal bedrag van € 95,00 per uur.

Drankenstop of Achterhoekse Lunch: € 8,00 p.p.
Na een uur zal de koets stoppen in het bos, wij zullen dan een drankje bestaande uit; droge witte, rode, rosé wijn, Brand bier uit een flesje, jenever, beerenburger, jägermeister, diverse frisdranken en Jus d’orange serveren tevens zullen wij een hapje serveren bestaande uit Geldersche worstsoorten en oude & jonge kaas.

Lunch € 10,00 p.p.
Kopje rijkgevulde groentensoep vergezeld van gesorteerde witte en bruilne broodjes belegd met diverse kaassoorten, achterham, rookvlees, rosbeef en coppa di parma, tevens zullen we een glas melk of karnemelk hierbij serveren. Mocht u een van de bovenstaande dranken hierbij willen drinken dan zullen wij de drankjes op nacalculatie berekenen.

Klootschieten: € 7,50 p.p.
In het bos bij de koets zal de Vordense Klootschietclub u opwachten om terug te lopen naar Hotel Bakker al Klootschietend.

Extra

Wij kunnen zorgdragen voor prijsjes in de vorm van; sleutelhanger met klootje eraan, stoffen klootzak, etc.

Eenmaal terug bij Hotel Bakker kan u het programma zelf verder samenstellen met bijvoorbeeld een borrel, diner, overnachting, etc. voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen (tel; +31 (0)575-551312).