Achterhoekse gastvrijheid voor een onvergetelijk verblijf

0575 551312
 

Wilt u meteen reserveren? Een tafel of een kamer? Bel ons op 0575 55 13 12 of ga naar de pagina RESERVEREN

page banner

Wandelen

Vorden en omgeving is een prachtig gebied voor de wandelaar. In totaal telt de gemeente Bronckhorst ruim 60 wandelroutes. In een serie boekjes ‘Wandelen in de Achterhoek’ staan alle routes. Dit boekje is te verkrijgen bij de VVV. Wij hebben zelf ook een aantal wandelroutes in huis. In de gemeente Bronckhorst kruisen het welbekende Pieterpad (dat loopt van noord naar zuid) en het misschien nog wat minder bekende Trekvogelpad ( dat loopt van oost naar west) elkaar.

De omgeving van Vorden staat bekend om zijn vele kastelen en landgoederen. Gelegen in uitgestrekte parkland­schappen getuigen deze adellijke bezittingen van een rijk verleden. Veel van deze kastelen zijn be­waard gebleven in hun oorspron­kelijke stijl en vooral omgeving. Ze vormen dan ook het decor voor deze tweedaagse wandeltocht rond het Achterhoekse plaatsje Vorden. Het zijn wandelgebieden bij uitstek! De tijd heeft hier echt stilgestaan en u zult verbaasd staan van de geweldige rijkdom van deze landgoede­ren.

Elk kasteel heeft zijn eigen ge­schiedenis en bewoners. Dit is vooral goed terug te zien in de verschillende bouwstijlen van deze adellijke huizen.
Wij bieden een speciaal wandelarrangement aan met Van Paridon Natuurtochten en wij hebben een speciaal arrangement voor wandelaars van het Pieterpad.

Wilt u meer informatie over het Pieterpad? Kijk dan op https://pieterpad.startpagina.nl/

 

Prijs per persoon € 115,-

Inclusief:
– toezending van het routeboek en gekleurde topo­grafische kaart
– overnachting op kamer met douche en toilet, incl. diner, ontbijt en lunchpakket

Meerprijs voor:
– eenpersoons kamer € 19,50
– extra overnachting € 57,= p.p. (logies/ontbijt op een tweepersoons kamer)Reserveren via Van Paridon Natuurtochten.