Achterhoekse gastvrijheid voor een onvergetelijk verblijf

0575 551312
 

Wilt u meteen reserveren? Een tafel of een kamer? Bel ons op 0575 55 13 12 of ga naar de pagina RESERVEREN

Hotel: ontspannen slapen

Vertel de familie Bakker en ‘crew’ uw wensen en zij maken van uw verblijf in het hotel een onvergetelijke ervaring. U kunt kiezen uit een comfortabele standaard kamer, luxe kamer, suite of familiekamer.

Elke kamer is van alle gemakken voorzien. Zelfs de standaard kamer heeft een badkamer met douche of bad, toilet, föhn, telefonische wekservice, kleurentelevisie met afstandsbediening, telefoon en balkon of terras. Alle suites en luxe kamers zijn voorzien van eenbadkamer met ligbad en douche, separaat toilet, verwarmd handdoekenrek, föhn, LCD-kleurentelevisie met afstandsbediening, telefoon, wifi, ruime werkplek, telefonische wekservice, koffie- en theefaciliteiten op de kamer. De 2 suites en de 3 familiekamers hebben ook nog een ruime zithoek. Dat wordt genieten!

Alle deluxe kamers kunen gebruik maken van het invalidetoilet en liggen op de begane grond of zijn met de lift bereikbaar.

Ingredients
Vertel de familie Bakker en 'crew' uw wensen en zij maken van uw verblijf in het hotel een onvergetelijke ervaring. U kunt kiezen uit een comfortabele standaard kamer, luxe kamer, suite of familiekamer.

Related Foods