Achterhoekse gastvrijheid voor een onvergetelijk verblijf

0575 551312
 

Wilt u meteen reserveren? Een tafel of een kamer? Bel ons op 0575 55 13 12 of ga naar de pagina RESERVEREN

page banner

Hotelkamers en prijzen

Met zorg en oog voor detail voor u ingericht

Tuinkamers

Alle tuinkamers zijn voorzien van een badkamer met douche of bad, toilet, föhn, telefonische wekservice, kleurentelevisie met afstandsbediening,telefoon en balkon of terras. 

Tuinkamer.  Reseveer nu!

Suites, familie- en luxe kamers

Alle suites en luxe kamers zijn voorzien van badkamer met ligbad en douche, separaat toilet, verwarmd handdoekenrek, föhn, LCD-kleurentelevisie met afstandsbediening, telefoon, Wifi, ruime werkplek, telefonische wekservice, koffie en thee faciliteiten op de kamer.

Tevens kunnen alle kamers gebruik maken van het invalide toilet. De suites en de familiekamer zijn voorzien van ruime zithoek. Alle kamers zijn bereikbaar via een lift en kunnen tevens gebruik maken van droogruimte voor natte kleding en schoeisel.

 

Kamer
tuinkamer 22 m²
luxe kamer
luxe kamer met terras/balkon 32m²
suite 45 m²
familiekamer
familiekamer, 4 persoons gebruik 49 m²
één persoonsgebruik
€ 65,-
€ 80,-
€ 82,50
€ 110,-
€ 100,-
€ 195,-
twee persoonsgebruik
€ 95,-
€ 135,-
€ 140,-
€ 160,-
€ 150,-

Voor uw trouwe viervoeter rekenen wij  € 10,– per hond per dag.

Alle bovengenoemde prijzen zijn per kamer per dag en zijn inclusief uitgebreid Achterhoeks ontbijtbuffet en exclusief toeristenbelasting à € 2,45 p.p.p.d.

Luxe kamer. Reserveer nu!

Suites. Reserveer nu!

Familie kamer. Reserveer nu!

 

Menu aanbieding voor onze hotelgasten

Aan al onze hotelgasten bieden wij de keuze om gebruik te maken van een wisselend 3- gangen menu a € 32,50 en een 4 gangen menu a € 37,50.

Parkeren

Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor en achter het hotel. In overleg kan ook binnen geparkeerd worden.

Op alle reserveringen en diensten zijn de regels van de Uniforme Federatie Horeca van toepassing, zoals gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank te ’s-Gravenhage, onder nr. 94/83