Achterhoekse gastvrijheid voor een onvergetelijk verblijf

0575 551312
 

Wilt u meteen reserveren? Een tafel of een kamer? Bel ons op 0575 55 13 12 of ga naar de pagina RESERVEREN

page banner

MORE-Bakker arrangement

In de Achterhoek is kunst van topniveau te bekijken. In Museum MORE is de kunstverzameling van Hans Melchers ondergebracht, een collectie van nationaal belang voor Nederland. U kunt een bezoek aan dit museum combineren met een overnachting in een heel bijzonder Hotel in Vorden: Hotel Restaurant Bakker.

Dit hotel viert in 2015 zijn zeventigste verjaardag. De sfeer van het verleden is bewaard gebleven maar het comfort is eigentijds.
U verblijft één nacht in Hotel Bakker en eet  ’s avonds een heerlijk drie gangen diner met o.a. de wereldberoemde halve haantjes.

Overdag brengt u een bezoek aan museum MORE en aan Via Via in Gorssel. Dit is een antiekwinkel annex koffie- en theeschenkerij.  Liesbeth Bakker zegt daarvan: “ Alles wat in die winkel staat zou ik willen kopen…”. U geniet van een heerlijke verse cappuccino of thee vergezeld van een stuk eigen gemaakt appeltaart.

Mocht u dit arrangement willen uitbreiden met een extra nacht om lekker in de regio te fietsen, golfen of leuke plaatsen te bezoeken,  dan kost dat € 40 per persoon per nacht.

Kosten voor dit arrangement: € 95 per persoon.  ( Eén overnachting, uitgebreid ontbijt, 3 gangen diner, toegang tot MORE museum en koffie met appeltaart bij Via Via)