Achterhoekse gastvrijheid voor een onvergetelijk verblijf

0575 551312
 

Wilt u meteen reserveren? Een tafel of een kamer? Bel ons op 0575 55 13 12 of ga naar de pagina RESERVEREN

page banner

Overnachten bij Bakker

Absoluut genieten!

 

Vertel de familie Bakker en ‘crew’ uw wensen en zij maken van uw verblijf in het hotel een onvergetelijke ervaring. U kunt kiezen uit een comfortabele tuinkamer, luxe kamer, suite of familiekamer.

Elke kamer is van alle gemakken voorzien. Ook de tuinkamer heeft een badkamer met douche of bad, toilet, föhn, telefonische wekservice, kleurentelevisie met afstandsbediening, telefoon en balkon of terras. Alle suites en luxe kamers zijn voorzien van eenbadkamer met ligbad en douche, separaat toilet, verwarmd handdoekenrek, föhn, LCD-kleurentelevisie met afstandsbediening, telefoon, wifi, ruime werkplek, telefonische wekservice, koffie- en theefaciliteiten op de kamer. De 2 suites en de 3 familiekamers hebben ook nog een ruime zithoek. Dat wordt genieten in het mooie Vorden!

Alle deluxe kamers kunen gebruik maken van het invalidetoilet en liggen op de begane grond of zijn met de lift bereikbaar.

Dauwdruppels op uw laarzen…
Nat- of vies geworden kleding hoeft u niet mee te nemen in uw hotelkamer. Daar heeft Hotel Bakker eens peciale droogruimte voor. Ideaal voor de buitenliefhebber.
Reserveer nu een kamer