Achterhoekse gastvrijheid voor een onvergetelijk verblijf

0575 551312
 

Wilt u meteen reserveren? Een tafel of een kamer? Bel ons op 0575 55 13 12 of ga naar de pagina RESERVEREN

page banner

Familiearrangement

familie

 

Vorden heeft ook veel te bieden voor gezinnen met kinderen.

In deze regio zijn  hele leuke fiets en wandelroutes voor kinderen. Zo is er een speciale expeditie Bronckhorst. Een route van 4 kilometer waar je als een echte Robinson wordt getest op snelheid, evenwicht, samenwerking en concentratie. Expeditie Bronckhorst staat voor speuren, spanning, sensatie en strijd.

Of de kinderfietstocht Smoks Hanne.

Smoks Hanne is de beroemdste heks van de hele Achterhoek. Meer dan 150 jaar geleden was ze ineens in Zelhem. Opeens was Smoks Hanne verdwenen en ze vindt nu dat er een opvolger voor haar moet komen. Wil jij haar opvolger, en dus een echte heks worden, dan moet je tijdens deze tocht alle opdrachten goed maken. Je hebt daarvoor wel een beetje heksenkennis, talent en lef nodig.

Verder is De Heikamp in Ruurlo een prachtige locatie om met de kinderen naar toe te gaan In de mooie omgeving rondom deze boerderij is van alles te beleven: van speeltuin tot doolhof en van een spannende speurtocht tot een bezoekje aan een heuse CactusOase.  Voor  kinderen vanaf 8 jaar er een klimbos.

Dit familiearrangement bestaat uit:

2 x overnachting voor 3 of 4 personen in twee kamers of familiekamer ( 4 pers.)
2 x ontbijt voor 3 of 4 personen
2x 3 gangen menu voor de volwassenen en 2 gangen menu voor de  kinderen naar keuze.  De kinderen mogen na hun hoofdmaaltijd in de keuken hun ijsje zelf klaarmaken.
De rugzak voor de fiets of de wandeltocht.

Prijs  € 380 op basis van 4 personen.

Reserveer nu