Achterhoekse gastvrijheid voor een onvergetelijk verblijf

0575 551312
 

Wilt u meteen reserveren? Een tafel of een kamer? Bel ons op 0575 55 13 12 of ga naar de pagina RESERVEREN

page banner

Vergaderen in Vorden

Verschillende zalen, voor zowel grote als kleine groepen

Vergaderen in Vorden

Hotel Bakker biedt verschillende vergaderruimtes voor grote en kleine groepen van 2 tot 300 personen.
Een vergadering, een cursus of een bedrijfspresentatie; u bent welkom.
Wij zorgen voor een zakelijke ambiance bij uw vergadering en voor ontspanning er om heen.

Zaalopstelling en technische voorzieningen worden aan uw wensen aangepast.
Een snelle of uitgebreide lunch of diner? Alles is mogelijk.
Een ontspannen break of samen werken in een teambuildingsactiviteit? Of misschien wel rijden met een koets?

Wij helpen u graag bij het organiseren van uw bijeenkomst.

Een vergaderarrangement kost bij ons € 10 per persoon voor één dagdeel. Daarvoor krijgt u koffie/thee in de zaal met heerlijke koekjes, snoepjes en water.
Vervolgens is het mogelijk om dit te combineren met een Achterhoekse koffietafel a € 17,50 per persoon of een 3 gangen diner a € 32,50 per persoon. Voor technische voorzieningen zoals beamer en flipover berekenen we een klein bedrag. Zaalhuur is afhankelijk van het totale arrangement.

Reserveer nu een zaal

Zalen

Onze ruimtes zijn multifunctioneel. Dat betekent dat wij de zaal aanpassen aan uw wensen en aan de aard van de bijeenkomst. Zakelijk, feestelijk of ingetogen? U zegt het maar.

Jachtzaal

De prachtige grote tafel in deze ruimte biedt plaats voor maximaal  20 personen. Deze ruimte was van oorsprong de gelagkamer van de jagers. Aan de wand ziet u nog steeds de bijbehorende jachttaferelen.  De zaal ademt een authentieke sfeer die wordt versterkt door het mooie hout en de prachtige rode leren stoelen. Vergaderen of dineren; alles is mogelijk.

Binnenhof

Dit is een mooie, lichte ruimte die grenst aan onze tuin met terras. De opstelling in deze ruimte is heel flexibel. Tot 25 personen is deze zaal  zeer geschikt.

De Grote Zaal

Een ruimte lichte zaal met een neutrale uitstraling. Dit is de ideale locatie voor bijeenkomsten van 25 tot 300 personen. In de ruimte is een flexibele wand waardoor we de zaal naar wens kunnen verkleinen.

De Huiskamer

Met recht is dit de huiskamer van het bedrijf. Een sfeervolle zaal waar maximaal 15 personen in alle rust kunnen vergaderen, eten of borrelen.

Reserveer nu een zaal